Dékáni köszöntő

Sapientia.ro Sapientia.ro
Neptun  Moodle  ISSUU  Könyvtár 
Dékáni köszöntő

Kedves Látogató!

A Sapientia EMTE Sepsiszentgyörgyön újonnan alapított kara izgalmas fejezetet nyit az egyetem életében.

Új és fontos időszak következik Mindannyiunk számára azzal, hogy különálló egységként az agrármérnöki, erdőmérnöki és sport területen magas színvonalú magyar nyelvű oktatás valósulhat meg, a tudományos kutatások feltételeinek biztosításával.

Az új, kari struktúra lehetővé teszi, hogy fokozni tudjuk a diákok, a tudományos közösség és a régió szakembereinek fejlődését, a szűkebb-tágabb közösségek együttműködését.

A munkaerőpiaci igényeket folyamatosan figyelve, versenyképes tudásra lehet szert tenni a gyakorlatorientált képzéseinkkel, amihez a modern infrastruktúra folyamatos fejlesztése nyújt keretet. Célunk, hogy a nálunk végzett szakemberek olyan szakmai tudást, készségeket sajátítsanak el, amelyekkel a valós élet kihívásaira választ tudnak adni. A változásokra mindig legyenek nyitottak, kreatívan és hatékonyan válaszolják meg a szakmai kérdéseket, oldják meg a problémákat. Innovatív hozzáállásukkal, felkészültségükkel mindig kiemelkedő teljesítményre legyenek képesek. A hallgatói kutatások támogatásával, a mobilitás és a nemzetközi együttműködések kiterjesztésével pedig lehetőséget teremtünk értékes tapasztalatszerzésre, kapcsolati háló építésre.

A Sepsiszentgyörgyi Kar olyan értékalapú közösség, ahol a diákok, oktatók és kutatók együttműködését a tudásba és a fejlődésbe vetett hit mozgatja. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a dinamikusan változó, inspiráló környezetben hallgatóink és oktatóink egyéni fejlődéséhez minden feltételt biztosítsunk, magas minőségi szint elérése legyen az igazi mérték.

Az új honlaptartalom a kar képzési kínálatáról, szolgáltatásairól ad részletes tájékoztatást.

Ismerje meg ezeket, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen fogadjuk megkeresését!

 

dr. Náhlik András egyetemi tanár,
megbízott dékán
Sapientia EMTE Sepsiszentgyörgyi Kar

Sapientia.ro

Sapientia - Erdélyi Magyar Tudományegyetem

Sapientia EMTE

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem a romániai magyarság önálló egyeteme Európában, melynek célja nemzeti közösségünk oktatásának és tudományos életének elismert szakmai színvonalon való művelése.

Kapcsolat

Sepsiszentgyörgyi Kar

Sepsiszentgyörgy (Sfântu Gheorghe)
Postacím: 520036 Sepsiszentgyörgy (Sfântu Gheorghe)
Csíki utca 50. sz. (str. Ciucului nr. 50)
Tel.: +40 371 368 451
E-mail: sepsi@uni.sapientia.ro

 

btz webdesign